Ylläpitää ja edistää sotilasarvoon, virka-asemaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta maanpuolustus- ja viestimieshenkeä.

Pohjan Viestikilta r.y on Pohjois-Suomen alueella toimiva vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Killan pääpaikkana on Oulun kaupunki. Alueellisina osastoina toimivat Ryhmä Lappi Kemissä ja Rovaniemellä, Ryhmä Kainuu Kajaanissa sekä Ryhmä Pohjanmaa Ylivieskassa.


Viestikillassa tapahtuu

Pohjan Viestikilta ry:n toiminnasta
24.09.2017 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry:n kesäkauden toiminta on ollut aktiivista ja monipuolista. Suunnistustapahtumat ovat keränneet taas ennätysosallistujamääränsä. MPK:n järjestelmän maastoharjoitukset on saatu kunnialla läpi ja pienempimuotoiset jäsentapahtumat on toteutettu entisen tavan mukaan.

Pohjan Viestikilta ry tutustuu P-SVP:n toimintaan ke. 270917 klo 14.00-17.00 Maijanlammella!
24.09.2017 juha Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry tutustuu viikolla 39 PV:n uuteen koulutusjärjestelmään ja johtamisjärjestelmän mukaiseen viestijoukkojen kalustoon sekä toimintaan Maijalammen maastossa järjestetyssä vierailussa. Isäntänä toimii P-SVP:n komentaja evl. Tero Palokangas.

Pohjan viestikilta ry toivottaa kaikille maanpuolustajille hyvää Juhannusta ja kehoittaa käyttämään MPK:n ja Kiltamme jäsenpalveluja, aktiivisen maanpuolustusharrastuksen parissa
22.06.2017 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry:n suunnistus tapahtumat pyörivät koko kesän kaikkien maanpuolustusharrastajien iloksi. Myös MPK:n kurrsitoiminnassa on erittäin mielenkiintoisia kursseja ja tarjontaa jokaisen makuun. Ilmoittautukaa kursseille ja nauttikaa kesän tarjonnasta hyvien kavereiden seurassa!

Arkistoon

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)