Ylläpitää ja edistää sotilasarvoon, virka-asemaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta maanpuolustus- ja viestimieshenkeä.

Pohjan Viestikilta r.y on Pohjois-Suomen alueella toimiva vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Killan pääpaikkana on Oulun kaupunki. Alueellisina osastoina toimivat Ryhmä Lappi Kemissä ja Rovaniemellä, Ryhmä Kainuu Kajaanissa sekä Ryhmä Pohjanmaa Ylivieskassa.


Viestikillassa tapahtuu

Vuosiraportointi
05.02.2018 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry:n toimintakertomuksen kirjoittamista varten pyydämme kaikkia kiltamme jäseniä toimittamaan killalle omaa vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön osallistumisestaan yhteenveto vuoden 2017 osalta.

Pohjan Viestikilta ry:n sotilasradioasema OI8VK kutsuu radioasemia Puolustusvoimat 100 v teeman alla
24.01.2018 Juhani peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry on hankkinut siirrettävän radioaseman nuorten ja reserviläisten koulutuskäyttöön. Asema koeponnistettiin joulukuussa ja nyt OI8VK kutsuu muita sotilasradioasemia Puolustusvoimat 100 v juhlateeman merkeissä to 250118 Oulun Valkeisjärven "Kenraalinsaunalta". Toivomme myös muiden kiltamme radistien olemaan kuulolla ja hankkimaan OI8VK:n uuden QSL kortin yhteyden saamisen merkikis.

Pohjan Viestikilta ry toivottaa Hyvää Joulua ja Rauhallista Uuttavuotta kaikille
24.12.2017 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilllan toiminta on ollut taas aktiivista ja monipuolista koko toimintavuoden aikana. Siitä kiitämme kaikkia niitä henkilöitä, jotka ovat omalla panoksellaan edesauttaneet työtämme isänmaamme parhaaksi. Nyt hiljennymme Joulun viettoon ja aloitamme nauttia läheistemme seurasta hyvien ajatusten ja hartaan mielen kruunatesa toimiamme.

Arkistoon

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)