Ylläpitää ja edistää sotilasarvoon, virka-asemaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta maanpuolustus- ja viestimieshenkeä.

Pohjan Viestikilta r.y on Pohjois-Suomen alueella toimiva vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Killan pääpaikkana on Oulun kaupunki. Alueellisina osastoina toimivat Ryhmä Lappi Kemissä ja Rovaniemellä, Ryhmä Kainuu Kajaanissa sekä Ryhmä Pohjanmaa Ylivieskassa.


Viestikillassa tapahtuu

Suunnistuskoulutuksen merkitys ja GPS
15.11.2018 Juhani peltoluoma
Olemme viimepäivinä saaneet kuunnella uutisia siitä, miten Norjan ja ison osan lappin alueesta pystyttiin häirinnällä sulkemaan GPS järjestelmien käyttöstä. Vain kartta ja kompassio ovat singnaalihäirinnältä suojassa!

Kutsu Pohjan Viestikilta ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen 26.11.2018, klo 18.00 alkaen
30.10.2018 Hallitua
Pohjan Viestikilta ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Oulun reserviläisten toimitiloissa, Aleksanterinkatu 13. Esillä on sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat, joita ovat hallituksen laatiman toimintasuunnitelman 2019 ja sille laaditun budjetin hyväksyminen. Tämän lisäksi valitaan killan hallituksen jäsenet toimintasektoreittain.

Pohjan Viestikillan historiansektori kutsuu kiltalaisia historian konferenssiin
16.10.2018 Kari Alenius
Kutsu konferenssiin Oulun yliopistossa 1.–2.11.2018! Pohjan Viestikillan historiasektori on mukana järjestämässä historia-alan konferenssia ”Tieto vai mielikuvat?”, jossa käsitellään muun muassa poliittista ja sotapropagandaa ja viholliskuvia. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille. Esittely ja ohjelma löytyvät pääjärjestäjän TCERC:n kotisivuilta:

Arkistoon

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)