Ylläpitää ja edistää sotilasarvoon, virka-asemaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta maanpuolustus- ja viestimieshenkeä.

Pohjan Viestikilta r.y on Pohjois-Suomen alueella toimiva vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Killan pääpaikkana on Oulun kaupunki. Alueellisina osastoina toimivat Ryhmä Lappi Kemissä ja Rovaniemellä, Ryhmä Kainuu Kajaanissa sekä Ryhmä Pohjanmaa Ylivieskassa.


Viestikillassa tapahtuu

Pohjan Viestikillan hallituksen tiedote
07.12.2016 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry:n hallitus kokoontuu 121216. Jos jäsenistöllä on jotain suunnitelmia tai toiveita killan toiminnaksi vuodelle 2017, toivomme teidän ottavan yhteyttä killan puheenjohtajaan puh 044-5302778 tai sähköpostilla juha.peltoluoma@pohjanviestikilta.fi

Pohjan Viestikilta mukana valtakunnallisessa itsenäisyyspäivän paraatissa Kajaanissa!
05.12.2016 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta osallistuu valtakunnalliseen itsenäisyyspäivän paraatiin Kajaanissa 061216. Killan delegatiota johtaa varapuheenjohtaja Risto Siivola. Näkyvin osa osallistumisesta on maanpuolustusjärjestöjen lippulinna, jossa killan lippua kantaa killan sihteeri Juha Peltoluoma. Toivomme myös Kainuun viestimiesten runsasta osallistumista valtakunnalliseen paraatikatselmukseen ja eri juhlatilaisuuksiin.

Tietoturvaa ja Ritareita Klikkaa tästä ja lue koko juttu!
29.11.2016 Juhani Peltoluoma
Pohjan Viestikilta ry osallistui jälleen Oulun yliopiston tiloissa järjestettyyn kansainväliseen tietoturvaseminaariin monella tavalla. Itse seminaari onnistui erinomaisestai Juha Röningin johtamana. Killan kohohtana oil perinteeksi muodostunut viestin ritariksi lyöminen. Pohjan Viestikilta on halunnut huomionosoituksella kunnioittaa ja kiittää ansioituneita henkilöitä heidän uupumattomasta työstään Suomen nuorten koulutuksessa viestillisiksi huippuosaajiksi. Oulun yliopiston, Yhteistyön ja näiden henkilöiden työn tuloksena Oulu on se mikä se tänään on! Samalla haluamme kiittää Jorma Kajavaa hänen elämäntyöstään tämän kansainvälisen yhteistyön ylläpitäjänä ja luojana.

Arkistoon

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)