Ylläpitää ja edistää sotilasarvoon, virka-asemaan, ikään ja sukupuoleen katsomatta maanpuolustus- ja viestimieshenkeä.

Pohjan Viestikilta r.y on Pohjois-Suomen alueella toimiva vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevä järjestö. Killan pääpaikkana on Oulun kaupunki. Alueellisina osastoina toimivat Ryhmä Lappi Kemissä ja Rovaniemellä, Ryhmä Kainuu Kajaanissa sekä Ryhmä Pohjanmaa Ylivieskassa.


Viestikillassa tapahtuu

OI8VK sektoritiedote 1/2018
29.06.2018 Timo Toratti
Pohjan Viestikilta kutsuu jäseniään, yhteistyökumppaneitaan ja kaikkia maanpuolustushenkisiä tutustumaan killan sotilasradioaseman, OI8VK:n toimintaan Suomen Radioamatööriliitto ry:n kesäleirille Nurmekseen 19-22.7.2018. OI8VK järjestää tapahtumassa perinneradionäyttelyn, viestiteknisiä kokeiluja sekä LOTTA-kanttiinin. Kanttiinista voi ostaa kahvia ja munkkeja. Mahdollinen tuotto menee OI8VK:n toiminnan hyväksi. Myynnissä on myös Lotta-Svärd järjestön tuotteita.

Pohjan Viestkilta ry:n radioasema OI8VK kutsuu!
21.06.2018 Timo Toratti
Pohjan Viestikilta ry:n radioasema OI8VK ja toimijat oavat mukana seuiraavissa tapahtumissa kesän aikana.

Pohjan Viestikilta ry on jälleen mukana Oulurasteilla
16.05.2018 Antero Mikkonen
Jokaisen reserviläisen tärkein "henkivakuutus" on selviytyminen maastoolosuhteissa kartan ja kompassin kera. Tämän vuoksi Kilta kannustaa jokaista henkilöä hankkimaan nämä taidot. Oulurastit on oiva paikka opetella ja kehittää maastotaitojaan, siksi olemme mukana rasteilla!

Arkistoon

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)