Hiukka -08 kutsuu reserviläisiä

HIUKKA on Maanpuolustuskoulutus ry:n järjestämä joka syksyinen harjoituskokonaisuus, jonka toteutuksessa Pohjan Viestikilta ry. on ollut aktiivisesti mukana. Tapahtuman ajankohta on tänä syksynä 6.-7.9. ja paikkana Hiukkavaaran harjoitusalue. Perinteisen viestikurssin lisäksi tänä vuonna Hiukka –harjoituksessa on Pioneeri-, Suojelu-ja joukkomuonituskurssit. Mukana ovat lisäksi maakuntakomppanian joukot.

Viestikurssi keskittyy koulutuksellisest HF-ja VHF-radio- ja sanomalaitekoulutukseen. Kurssin viestijoukkue ylläpitää harjoituksen viestiyhteyksiä mukaanlukien kaukoyhteydet harjoitukseen liittyviin yhteistoimintaharjoituksiin.

Ilmoittautua voit Maanpuolustustuskoulutus ry:n verkkosivuilla http://www.mpkry.fi/. Etusivulla napsautat "siirry tästä tietojärjestelmään". Sitten "kurssit piireittäin" kohdasta valitset "Pohjois-Pohjanmaan". Avautuvasta kurssiluettelosta "varautumiskoulutus" otsikon alta löytyy Joukkomuonituskurssi ja "sotilaallinen koulutus" otsikon alta muut Hiukka08 harjoituksen kurssit.

Tavataan Hiukkavaarassa!

Pohjan Viestikilta ry | Ketarakuja 1 A 7, 90650 OULU | (0)8 530 2778 (puheenjohtaja)