Hallitus 2023

Puheenjohtaja: Juhani Matila hallitus@pohjanviestikilta.fi, juhani.matila@brokerlink.fi

Kotipaikka: Oulu, varusmiespalvelus Kajaanissa Pohjois-Suomen Viestipataljoonassa 2002, RUK220, 90. KadK, Vakuutusmeklarialan yrittäjä (www.brokerlink.fi) , harrastuksiin kuuluu ammunta, MPK, sali, metsästys, kalastus, laskettelu, parkki lasku ja kaikki riskialtis missä on helppo murtaa luita yms.

Muut jäsenet:

Janita Kaikkonen, janitak97@gmail.com

Kotipaikka: Siikalatva, varusmiespalvelus P-SVP:ssa 2017 ja sen jälkeen aktiivisesti reserviläistoiminnassa mukana sekä MPK:n että Naisten valmiusliiton puolella. Harrastuksina edellä mainitun lisäksi ammunta, ompelutyöt, moottorikelkkailu ja metsästys.

Talousasiat: Markku Hentilä, hallitus@pohjanviestikilta.fi

(oikea kuva tulossa)

Ampuma-aseturvallisuusvastaava Lauri Pohjanheimo, lauri.pohjanheimo@gmail.com

Killan ampumaratavuoroilla ampumaturvallisuusvastaavana, myös MPK:n ja PV:n ammunnanjohtajakoulutus sekä SRA tuomarikurssi suoritettuna.

Liikuntavastaava: Ismo Vääräniemi, ismo.vaaraniemi@oulu.fi

36 vuotta reserviläistoimintaa, kokemusta rauhanturvatehtävistä, sijoitettuna viestiaselajiin vuodesta 1993 lähtien. Kiinnostuksen kohteena reserviläisten terveysliikunnan aktivointi ja alueen reserviläisjärjestöjen yhteistyö. Haluatko lenkille porukalla tai muuta liikuntaaktiviteettia killalle? Ota yhteyttä!

Kari Alenius, kari.alenius@oulu.fi

Spesialiteettini viestialalla on informaatiosodankäynti. Vastaan lisäksi yliopistoyhteistyöstä ja yhteyksien ylläpidosta ulkomaille.

Ari Okkonen, hallitus@pohjanviestikilta.fi