Lenkille joka lauantai!

Pohjan Viestikilta tarjoaa jäsenilleen joka lauantai klo. 09.00 aamureippailun. Lenkki toteutetaan siten ettei sinun tarvitse olla maratoni kunnossa. Riittää että pystyt kävelemään. Tähän mennessä on lenkkeilty ympäri Oulua. Lenkki toteutetaan kävellen, sauvakävelynä, hölkkäämällä tai intervalleina, ottaen huomioon jokaisen osallistujan kuntotaso.

Lenkin alkupaikka ilmoitetaan etukäteen, yleensä se on Hannalan kartanon piha Toppilansaaressa. Lenkin kesto ja pituus määrittyy osallistujien tason mukaan, mutta yleensä se on 50 – 80 minuuttia. Haluaisitko kerran viikkoon jotain muuta kuntoilua? Ota yhteyttä! Eikö lauantai sovi? Ota yhteyttä ja sovitaan toinen aika.

Kiinnostuitko? Otapa yhteyttä PVK:n liikuntavastaavaan Ismo Vääräniemeen ismo.vaaraniemi@oulu.fi tai hallitus@pohjanviestikilta.fi

Terveisin,

Pohjan Viestikillan liikuntakasvatusvastaava Ismo Vääräniemi ja PJ Juhani Matila

Vastaa